Диктатор, the – мінімальна рецензія плюс корисна порада

“Ах, Америка! Побудована неграми, а належить китайцям “

Фільм Диктатор! Мабуть я на нього чекав найбільше з-поміж усіх фільмів, які бачив за останні декілька місяців. Тільки Гра тіней Шерлока Холмса (Гая Річі) мене більше тягнула відвідати кінотеатр. Зачудував трейлер і стібливі моменти сюжету. Погодьтеся всі, що зараз з комедіями в Голівуді застій повний. Тому ставлю фільму Диктатор не дуже заслужених 8 балів з 10. Там були дуже пошлі моменти, моменти вульгарно-тупі і унікальні і боратські трохи. Але фільм підкупляє тим, що я проникся сюжетом і повірив в існування такого диктатора. Він прикольненький такий, поєднує в собі багато штампів авторитаризму (чи суспільних 😉 авторитарних рухів) і не дає заснути оригінальною динамікою (на Месниках я заснув). Мабуть саме така незвична насичена динаміка головне, що є в цьому фільмі… а і ще стиль. Саші Барону Коену личить борода довга і піджачок білий, тому на фоні його блідої одноматіної міни лиця, костюмчик і сценічний образ були шикарнючими.

P.S. для тих хто звик перецокувати фільми на компі, щоб зекономити час. Пропоную кінотеатральний варіант: в Блокбастері можна хвилин через 25-40 заходити в залу і ніхто не буде перевіряти квитків. Тому можна так вбити час до наступного нормального сеансу/або зекономити гроші і вбити час до наступного нормального сеансу. Сьогодні ми таке вперше провернули втрьох:  моя дівчина, я і Свиноматка. А про фільм Весільний Розгром не буду писати. Краще подивіться комедію Похмілля у Вегасі та Смерть на похоронах. Ці два фільми з лихвою замінять вам оцево гавстралійське непорозуміння.

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com